• Ana Sayfa
  • Belediyeler
  • Gizlilik
  • YAZARLAR
Perşembe, 16 Temmuz, 2026
  • Giriş
Hür Havadis
  • Ana Sayfa
  • Yazarlar
11 °c
Ankara
Bulunamadı
Tüm Sonuçlar
  • Ana Sayfa
  • Yazarlar
Bulunamadı
Tüm Sonuçlar
Hür Havadis
Bulunamadı
Tüm Sonuçlar
Anasayfa Genel

TDV Kahramanmaraş’ta 3 Öğün Olmak Üzere 3 Bin k-Kişilik Sıcak Yemek İkram Ediyor

Editör Yazar Editör
8 Şubat 2023
Genel
0 0
0
0
PAYLAŞIM
7
GÖSTERİM
Facebook'da paylaşTwitter'da paylaşWhatsapp'ta paylaş

Türkiye’yi derinden yaralayan depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) mobil mutfağıyla afetzedelere ve görevli arama- kurtarma ekiplerine günlük 3 bin kişilik yemek ikram ediyor.

Kahramanmaraş merkezde Ayşe Gümüşer İlkokulu’na konuşlandırılan TDV mobil mutfağında afetzedelere 3 öğün sıcak yemek, su ve sıcak içecek ikram ediliyor.

Türkiye Diyanet Vakfı Hayri ve Sosyal Hizmetler Müdürü Abdullah Aydos, depremin yaşandığı ilk andan itibaren Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak tüm imkanları seferber ettiklerini ifade etti.

Ekiplerin depremden etkilen tüm bölgelerde AFAD koordinesinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Abdullah Aydos, “Depremin merkezi olan Kahramanmaraş’ta da yardımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Mobil mutfağımızla depremden etkilenen ve bölgede görev yapan arama- kurtarma ekiplerine 3 öğün olmak üzere günlük 3 bin kişilik sıcak yemek ikramında bulunuyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor, depremden etkilenen vatandaşlarımız için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

Depremin etkisinin çok geniş bir alanı kapsadığını aktaran Aydos, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın hızlı bir şekilde bölgelere ulaştığını, vatandaşların ihtiyacına karşılık verdiğini bildirdi.

Temel insani ihtiyaçları hayırseverlerin destekleriyle karşıladıklarını söyleyen Aydos, “Şu anda Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya, Gaziantep, Adana, Şanlıurfa, Osmaniye, Diyarbakır, Kilis başta olmak üzere depremin etkisini gösterdiği her yerde ummalı bir şekilde insani yardım ve arama- kurtarma faaliyetlerimiz sürüyor. Ülke olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz, bu süreçte elhamdülillah devletimiz ve milletimiz her türlü imkanını depremin etkilediği bölgelere aktarıyor. İnşallah hep birlikte bu yaraları saracağız” diye konuştu.

 

Önceki Haber

Son Dakika! Adıyaman Milletvekili Yakup Taş Vefat Etti

Sonraki Haber

Depremin Depreştirdikleri

Editör

Editör

Sonraki Haber

Depremin Depreştirdikleri

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Yazılar

  • Tarihte Bugün; 16 Temmuz 622 Hicrî Takvim’e Adını Veren Hicret Gerçekleşti
  • Tarihte Bugün; 15 Temmuz 2016- Türkiye’de Bir Grup Asker Tarafından Askerî Darbe Teşebbüsünde Bulunuldu
  • Aşk-ı Hakiki
  • Tarihte Bugün; 14 Temmuz 1959- Kerkük’te Üç Gün Üç Gece Sürecek Türkmen Katliamı Başladı
  • Tarihte Bugün; 13 Temmuz 1107- Anadolu Selçuklu Devleti’nin 2. Sultanı I. Kılıç Arslan Vefat Etti
  • Kontrollü Bencillik: Kendini Sevmek ile Kendinden Vazgeçmemek Arasındaki İnce Çizgi
  • Tarihte Bugün; 12 Temmuz 1521- Türk Ordusu Zemun’a Girdi

Kategoriler

  • Belediyecilik
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Haftanın Şiiri
  • Kültür ve Sanat
  • Önemli Şahsiyetler
  • Oyun
  • Politika
  • Sağlık
  • Sanat ve Kültür
  • Siyaset
  • Son Dakika
  • Spor
  • STK Faaliyetleri
  • Tarihte Bugün
  • Tasavvuf
  • Teknoloji
  • Terör İle Mücadele
  • Türkiye

Tarihte Bugün; 16 Temmuz 622 Hicrî Takvim’e Adını Veren Hicret Gerçekleşti

16 Temmuz 2026

Tarihte Bugün; 15 Temmuz 2016- Türkiye’de Bir Grup Asker Tarafından Askerî Darbe Teşebbüsünde Bulunuldu

15 Temmuz 2026

Aşk-ı Hakiki

14 Temmuz 2026

© 2021 Hür Havadis

Bulunamadı
Tüm Sonuçlar
  • Ana Sayfa
  • Belediyeler
  • Gizlilik
  • YAZARLAR

© 2021 Hür Havadis

Hoşgeldiniz

Lütfen bilgileriniz ile giriş yapınız

Şifremi unuttum?

Şifre hatırlatma

Şifre değiştirmek için kullanıcı adınızı veya emailinizi girin!

Giriş yap